Error in connection to backend system.
636232

Turve suolasaippua 50 g display

EAN 6410416362328
Vegan Avainlippu
Luonnollinen ja hellävarainen, käsin tehty turvesuolasaippua niin kasvojen kuin vartalon pesuun. Suolan desinfioivan vaikutuksen ansiosta saippua sopii paitsi puhdistamaan epäpuhtauksia, myös poistamaan tehokkaasti hien hajua. Tuoksuttomana suolasaippua soveltuu hajusteyliherkille, eikä se sisällä allergisoivia ainesosia. Turve aktivoi verenkiertoa, syväpuhdistaa, ylläpitää ihon kosteustasapainoa sekä tasapainottaa ihon toimintaa. Sopii erityisen hyvin herkälle ja kuivalle iholle. Suolasaippuan ominaisuuksiin kuuluu kosteuden sitominen, eli se kosteuttaa ihoa tehokkaasti samalla kun suolan mineraalit parantavat ihon yleistä hyvinvointia. Rento suolasaippua sisältää ainoastaan luonnon omia raaka-aineita eikä lainkaan keinotekoisia väriaineita, hajusteita taikka kemikaaleja. Saippuassa on tallella kylmäprosessimenetelmässä luonnostaan saippuaan muodostuva glyseriini, jolla on ihoon kosteutta vetävä vaikutus. Suolasaippuassa on myös ns. ylirasvoitusta, jolloin saippuoitumisprosessissa osa öljyistä jää saippuaan hellimään ja hoitamaan ihoa. Ei lisättyjä tuoksuja. Vegaaninen ja 100 % biohajoava. Valmistettu Suomessa, Avainlippumerkki.
10/120/4800

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Sesongit Teknokemia, jatkuva valikoima
Brändi Rento
Leveys 5 cm
Syvyys 2 cm
Korkeus 5 cm
Paino 0,06 kg
Väri ruskea
Materiaali INCI: Maris sal (merisuola), *Sodium cocoate (kookosöljy), aqua (vesi), *Sodium shea butterate (shea), Sodium olivate (oliiviöljy), *Sodium castorate (risiiniöljy), Peat (turve) *luomu raaka-aine
Display Hyllyvalmis laatikko
Kuluttajapakkaustyyppi Colorbox
Kuluttajapakkauksen leveys 5,5 cm
Kuluttajapakkauksen syvyys 3 cm
Kuluttajapakkauksen korkeus 5,5 cm
Kuluttajapakkauksen paino 0,07 kg

Tuotekuvaus

Luonnollinen ja hellävarainen, käsin tehty turvesuolasaippua niin kasvojen kuin vartalon pesuun. Suolan desinfioivan vaikutuksen ansiosta saippua sopii paitsi puhdistamaan epäpuhtauksia, myös poistamaan tehokkaasti hien hajua. Tuoksuttomana suolasaippua soveltuu hajusteyliherkille, eikä se sisällä allergisoivia ainesosia. Turve aktivoi verenkiertoa, syväpuhdistaa, ylläpitää ihon kosteustasapainoa sekä tasapainottaa ihon toimintaa. Sopii erityisen hyvin herkälle ja kuivalle iholle. Suolasaippuan ominaisuuksiin kuuluu kosteuden sitominen, eli se kosteuttaa ihoa tehokkaasti samalla kun suolan mineraalit parantavat ihon yleistä hyvinvointia. Rento suolasaippua sisältää ainoastaan luonnon omia raaka-aineita eikä yhtään keinotekoisia väriaineita, hajusteita taikka kemikaaleja. Saippuassa on tallella kylmäprosessimenetelmässä luonnostaan saippuaan muodostuva glyseriini, jolla on ihoon kosteutta vetävä vaikutus. Suolasaippuassa on myös ns. ylirasvoitusta, jolloin saippuoitumisprosessissa osa öljyistä jää saippuaan hellimään ja hoitamaan ihoa. Ei lisättyjä tuoksuja. Vegaaninen ja 100 % biohajoava. Valmistettu Suomessa, Avainlippumerkki.

Käyttöohjeet ja esitteet