Error in connection to backend system.
636144

Koivu palasaippua 50 g

EAN 6410416361444
Vegan Avainlippu
Kuivattuja koivun terälehtiä sisältävä hyvin vaahtoava ja hellästi pesevä saippua, joka huuhtoutuu hyvin pois myös viileämmässä vedessä, joten se sopii loistavasti käytettäväksi mökkisaunassakin. Ei lisättyjä hajusteita. Saippua on valmistettu käsityönä kylmäprosessimenetelmällä ja se sisältää ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Saippuassa ei ole keinotekoisia väriaineita tai hajusteita eikä lisättyjä kemikaaleja. Saippuassa on tallella kylmäprosessimenetelmässä luonnostaan saippuaan muodostuva glyseriini, jolla on ihoon kosteutta vetävä vaikutus. 100% biohajoava, ekologinen, vegaaninen ja kemikaaliton.
10/120/4800

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Sesongit Teknokemia, jatkuva valikoima
Brändi Rento
Leveys 5 cm
Syvyys 2,5 cm
Korkeus 5 cm
Paino 0,06 kg
Väri valkoinen
Materiaali Sodium olivate, aqua, *sodium cocoate, sodium rapeseedate, *sodium shea butterate, solanum tuberosa starch, betula alba, betula pubences leaf
Kuluttajapakkaustyyppi Colorbox with window
Kuluttajapakkauksen leveys 5,5 cm
Kuluttajapakkauksen syvyys 2,9 cm
Kuluttajapakkauksen korkeus 5,5 cm
Kuluttajapakkauksen paino 0,06 kg

Tuotekuvaus

Kuivattuja koivun terälehtiä sisältävä hyvin vaahtoava ja hellästi pesevä saippua joka huuhtoutuu hyvin pois myös viileämmässä vedessä, joten se sopii loistavasti käytettäväksi mökkisaunassakin. Ei lisättyjä hajusteita. Saippua on valmistettu käsityönä kylmäprosessimenetelmällä ja se sisältää ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Saippuassa ei ole keinotekoisia väriaineita tai hajusteita eikä lisättyjä kemikaaleja. Saippuassa on tallella kylmäprosessimenetelmässä luonnostaan saippuaan muodostuva glyseriini, jolla on ihoon kosteutta vetävä vaikutus. 100% biohajoava, ekologinen, vegaaninen ja kemikaaliton.