Error in connection to backend system.
634249

Kaura hoitoaine pala 50 g display

EAN 6410416342498
Avainlippu Vegan
Kaikille hiustyypeille sopiva luonnollinen kaura hoitoaine selvittää hiuksia ja antaa hiuksille kiiltoa ja elinvoimaa. Ainutlaatuinen suomalainen kauraöljy sisältää runsaasti keramideja, jotka antavat hiuksille suojaa ja kiiltoa sekä vähentävät sähköisyyttä. Kauraöljy myös kosteuttaa , vahvistaa pehmentää hiuksia. Luomuarganöljy sisältää runsaasti rasvahappoja ja antioksidantteja. Se kosteuttaa hiuksia ja sulkee hiussuomuja sekä antaa hiuksille kauniin kiillon. Saippuaton. Ei tahmaa hiuksia. Sopii Curly Girl menetelmään. Ei lisättyjä tuoksuja. Vegaaninen ja 100 % biohajoava. Valmistettu Suomessa, Avainlippumerkki.
10/120/4800

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Sesongit Teknokemia, jatkuva valikoima
Brändi Rento
Leveys 5 cm
Syvyys 2,3 cm
Korkeus 5 cm
Paino 0,06 kg
Väri valkoinen
Materiaali Behentrimonium Methosulfate (BTMS), Butyrospermum Parkii Butter (Shea), Cetyl Alcohol, Avena Sativa Kernel Oil (kaura), Argania Spinosa Kernel Oil (Argan)
Display Hyllyvalmis laatikko
Kuluttajapakkaustyyppi Colorbox
Parasta ennen -tuote Kyllä
Kuluttajapakkauksen leveys 5,5 cm
Kuluttajapakkauksen syvyys 3 cm
Kuluttajapakkauksen korkeus 5,5 cm
Kuluttajapakkauksen paino 0,06 kg

Tuotekuvaus

Sopii kaikille hiustyypeille. Saippuaton. Sisältää luonnollisia öljyjä. Ei tahmaa hiuksia. Ei lisättyjä tuoksuja. Vegaaninen ja 100 % biohajoava. Sopii Curly Girl menetelmään. Valmistettu Suomessa. Avainlippumerkki.