Error in connection to backend system.
634248

Kaura shampoo pala 50 g display

EAN 6410416342481
Avainlippu Vegan
Luonnollinen ja hellävarainen saippuaton shampoo kaikille hiustyypeille. Runsaasti vaahtoava shampoo pesee hiukset puhtaiksi ja on hellävarainen päänahalle. Shampoon sisältämät luonnolliset öljyt tekevät hiuksista helposti käsiteltävät. Vähentää takkuisuutta ja tuo pehmeyttä ja hyvinvointia hiuksille. Ainutlaatuinen suomalainen kauraöljy sisältää runsaasti keramideja, jotka hellivät hiuspohjaa ja antavat hiuksille kiiltoa. Kauraöljy myös suojaa hiuksia vaurioilta ja vahvistaa hiuksia. Luomujojobaöljy ravitsee ja kosteuttaa hiuksia sekä päänahkaa. Jojobaöljyn antioksidantit edesauttavat päänahan verenkiertoa, vahvistavat hiuksia ja hillitsevät päänahan ärtyneisyyttä. Erittäin riittoisa ja runsaasti vaahtoava. Kaura-hunaja shampoo ei sisällä saippuaa eikä sulfaatteja. Ei tahmaa hiuksia eikä kuivata päänahkaa. Soveltuu Curly Girl menetelmään. Ei lisättyjä tuoksuja. Vegaaninen ja 100 % biohajoava. Valmistettu Suomessa, Avainlippumerkki.
10/120/4800

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Sesongit Teknokemia, jatkuva valikoima
Brändi Rento
Leveys 5 cm
Syvyys 2,5 cm
Korkeus 5 cm
Paino 0,05 kg
Väri valkoinen
Materiaali Sodium Cocoyl Isethionate (SCI), Butyrospermum Parkii Butter (Shea), Cetyl Alcohol, Behentmonium Methosulfate (BTMS), Avena Sativa Kernel Oil (kaura), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba)
Display Hyllyvalmis laatikko
Kuluttajapakkaustyyppi Colorbox
Parasta ennen -tuote Kyllä
Kuluttajapakkauksen leveys 5,5 cm
Kuluttajapakkauksen syvyys 2,9 cm
Kuluttajapakkauksen korkeus 5,5 cm
Kuluttajapakkauksen paino 0,06 kg

Tuotekuvaus

Saippuaton ja sulfaatiton shampoo kaikille hiustyypeille. Runsaasti vaahtoava. Sisältää luonnollisia öljyjä. Ei tahmaa hiuksia eikä kuivata päänahkaa. Ei lisättyjä tuoksuja. Vegaaninen ja 100 % biohajoava. Soveltuu Curly Girl menetelmään. Valmistettu Suomessa. Avainlippumerkki.