Error in connection to backend system.
621702

Tahranpoistaja rasva- ja öljytahroille FI-SV-ET-LV-LT 50 ml display

EAN 6410416217024
Näppärä tahranpoistosuihke rasva- ja öljytahroille. Sopii esim. aurinkovoiteiden, majoneesin ja voin aiheuttamien tahrojen puhdistamiseen ja sopii useimmille tekstiileille. Huom! Tahranpoistosuihkeen teho on heikompi tahroille, jotka on jo pesty pesukoneessa. Tuote ei sisällä hajusteita, pH 10,0-11,0.

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Sesongit Teknokemia, jatkuva valikoima
Brändi Nord Clean
Leveys 3,5 cm
Syvyys 3,5 cm
Korkeus 12 cm
Paino 0,06 kg
Väri kirkas
Materiaali vesi, propyleeniglykoli, natriumlauryylisulfaatti, undekyylialkoholi, etoksyloitu propoksyloitu laureth-7, butoksidiglykoli, tetranatrium-iminodisukkinaatti, isopropanoli
Display Hyllyvalmis laatikko
Kuluttajapakkaustyyppi Plastic bottle with label
Kuluttajapakkauksen leveys 3,5 cm
Kuluttajapakkauksen syvyys 3,5 cm
Kuluttajapakkauksen korkeus 12 cm
Kuluttajapakkauksen paino 0,06 kg

Tuotekuvaus

Tahranpoistosuihke rasva- ja öljytahroille. Sopii myös esim aurinkovoiteiden, majoneesin ja voin aiheuttamien tahrojen puhdistamiseen. Tahranpoistaja on hellävarainen puhdistaja ja sopii useimmille tekstiileille. Tahrat kannattaa poistaa mahdollisimman nopeasti. Käyttöohjeet: noudata aina tekstiilien pesuohjeita. Kokeile suihketta ensin huomaamattomaan paikkaan. Aseta puhdas, valkoinen liina tahran alle. Suihkuta tahranpoistajaa reilusti tahran päälle ja anna aineen imeytyä 10-15 minuuttia. Taputtele tahraa puhtaalla, kuivalla liinalla. Hiero tahrakohtaa varovaisesti valuvan veden alla ja huuhtele huolellisesti. Pese tekstiili tavalliseen tapaan. Mikäli tekstiiliä ei voi pestä vedessä, taputtele tahrakohtaa kostealla liinalla kunnes tahra ja mahdollinen vaahto ovat hävinneet. Huom! Tahranpoistosuihkeen teho on heikompi tahroille, jotka on jo pesty pesukoneessa. Tuote ei sisällä hajusteita, pH 10,0-11,0.