Error in connection to backend system.
620941

Kimalteleva Izzy Moonbow poni valot ja äänet

EAN 5010994127879
Lähde seikkailuun Izzy Moonbow'n kanssa: Izzy on Suitsmetsän lehdosta kotoisin oleva yksisarvinen sekä innokas optimisti, joka rakastaa luovuutta ja kimallusta. My Little Pony: A New Generation ‑elokuvassa ja My Little Pony: Make Your Mark ‑sarjassa Izzy käyttää erityistä yksisarvistaikuuttaan ystäviensä loistojen näkemiseen. See Your Sparkle Izzy Moonbow sisältää 20 cm:n violetin ponihahmon, jonka toisessa kyljessä on hahmon innoittama, sydämen muotoiselta napilta näyttävä söpöysmerkki. Sytytä Izzyn valo painamalla söpöysmerkkiä kerran. Söpöysmerkin väri on sama kuin lapsen loiston väri. Mukana tuleva kaavio kertoo, mitä kukin väri merkitsee. Aloita tanssijuhlat painamalla hahmon söpöysmerkkiä kahdesti, Izzy soittaa osan Fit Right In ‑hittikappaleestaan. Sisältää yli 20 reaktiota, valaistavan söpöysmerkin, 6 ystävyysranneketta poneja varten ja kampalisätarvikkeen. Ponihahmo 20 cm. Ikäsuositus 5+.

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Sesongit Hasbro, jatkuva valikoima
Brändi My Little Pony
Leveys 25,5 cm
Syvyys 8 cm
Korkeus 25,5 cm
Paino 0,4 kg
Väri sininen/pinkki
Materiaali ABS 48,5 %, kirkas PP 4,59 %, liima 0,5 %, IC (integroitu piiri/siru) 10,2 %, PP 12,7 %, PPC (polypropeenikarbonaatti) 0,54 %, PVC 22,97 %
Paristokäyttöinen Kyllä
Paristotieto 3 kpl LR44 1,5V (sisältyy)
SER-maksu 0.00045
Kuluttajapakkaustyyppi Open colorbox
Kuluttajapakkauksen leveys 25,5 cm
Kuluttajapakkauksen syvyys 8 cm
Kuluttajapakkauksen korkeus 25,5 cm
Kuluttajapakkauksen paino 0,4 kg

Tuotekuvaus

Lähde seikkailuun Izzy Moonbow'n kanssa: Izzy on Suitsmetsän lehdosta kotoisin oleva yksisarvinen sekä innokas optimisti, joka rakastaa luovuutta ja kimallusta. My Little Pony: A New Generation ‑elokuvassa ja My Little Pony: Make Your Mark ‑sarjassa Izzy käyttää erityistä yksisarvistaikuuttaan ystäviensä loistojen näkemiseen. See Your Sparkle Izzy Moonbow sisältää 20 cm:n violetin ponihahmon, jonka toisessa kyljessä on hahmon innoittama, sydämen muotoiselta napilta näyttävä söpöysmerkki. Hahmon pitkä, pehmeä sininen harja on kiharalla hahmon tyylin mukaisesti. Lelun mukana tulee kampa- ja rannekelisätarvikkeita somistamista varten. Lisäksi se sisältää syttyviä valoja ja toistaa ääniä ja musiikkia! Izzy näyttää valollaan lapsen oman loiston värin, ja se ilahduttaa leikkijöitä soittamalla osan Fit Right In ‑laulusta. Niin vanhat kuin uudetkin ponifanit voivat kuvitella seikkailuja My Little Pony ‑elokuvan ja ‑sarjan innoittamilla leluilla. Ikäsuositus 5+. Sisältää: hahmon, kamman, 6 rannekelisätarviketta ja ohjeet.